Presentasjon av Al-Dahná's Shahib
Al-Dahná's Shahib er en veldig flott helhvit hanne med noen absolutt nydelig bevegelser, og et fantastisk fint gemytt. Han bor hos Torill på Kennel Al-Dahná sammen med de andre Al-Dahná hundene. En utrolig menneskekjær hund som benytter enhver anledning til å hoppe i fanget på besøkende. Shahib er Anita's spesielle favoritt. Hun kommer innom bare for å stelle pelsen hans, selv om hun har to egne afghanere som krever sitt, nemlig Reqitha og Sesto. Folk blir veldig tiltrukket av denne hvite pelsdotten som sjarmerer dem helt i senk. Dette er hans side.
'specificItem', 'itemId' => 82, 'maxSize' => 900, 'show' => 'none' )); if ($ret) { print 'GalleryEmbed::getImageBlock failed, here is the error message: ' . $ret->getAsHtml(); exit; } /* $bodyHtml contains the image block. print it somewhere on your website */ print $bodyHtml; ?>
Al-Dahná's Shahib
Foto: Morten Gundersen
Shahib er stolt far til N CH Al-Dahná's Uriah Heep (Hippi), Al-Dahná's Up to Date (Sesto), og sine nye små håpefulle (Winona, Marley og Chiara). Han er en afghaner som elsker mennesker overalt på jord. Så fort han har mulighet og nye kommer på besøk får de en hvit "pelshaug" på fanget! Han er en utrolig rolig og avbalansert hann som ikke bruker energi på krangel. Han går helt fint sammen med sine sønner i Sandefjord selv med en godluktende tispe tilstede. Barn er han også glad i. Isabell, Bent-Oves datter, synes det er gøy å gå "tur" med Shahib.
'specificItem', 'itemId' => 249, 'maxSize' => 900, 'show' => 'none' )); if ($ret) { print 'GalleryEmbed::getImageBlock failed, here is the error message: ' . $ret->getAsHtml(); exit; } /* $bodyHtml contains the image block. print it somewhere on your website */ print $bodyHtml; ?>
Al-Dahná's Shahib med Belle og Isabell
Foto: Bent-Ove Knudsen
Vi har dessverre ikke så mange gamle bilder av Shahib som kan brukes, spesielt ikke fra valpe- og unghund tiden, man vi fant i alle fall ett bilde hvor han sitter trygt på mors arm.
Al-Dahná's Shahib - som valp
Al-Dahná's Shahib - som valp - trygt på mors arm
Etter mye masing fra webmaster, og mange andre, ble det plutselig mange og veldig fine bilder som viser hvilken fantastisk hund Shahib er. Først en tur i fotostudio hos Morten Gundersen, samman med Al-Dahná's Reqitha og deres sønn Al-Dahná's Up to Date (Sesto). Deretter en tur med Belle, Bent-Ove og Isabell (Bent-Ove sin datter) i parken. Nedenfor er noen av bildene som Morten Gundersen og Bent-Ove tok av Shahib. Om pelsen ikke ser helt hvit ut i bildene fra parken, så kommer der av dårlig lys og manglende photoshop kunnskaper hos webmaster. Bildene som Morten tok viser fargene helt korrekt.
Al-Dahná's Shahib
Shahib i bevegelse
Foto: Bent-Ove Knudsen
Al-Dahná's Reqitha, Sesto og Shahib
Reqitha, Sesto og Shahib i studio hos Morten Gundersen
Foto: Morten Gundersen
Al-Dahná's Shahib
Hodestudie av Shahib
Foto: Morten Gundersen
Al-Dahná's Shahib oppstilt
Shahib oppstilt
Foto: Bent-Ove Knudsen
Bilder av to av Shahibs søstre
Akkurat som for Shahib, så er det heller ikke så mange bilder av hans søsken. Men vi har da bilder av de to søstrene Agapi og Suzie.
Al-Dahná's Shatila (Agapi)
Al-Dahná's Shatila (Agapi)
Foto: Elisabeth Espedal
N CH Al-Dahná's Sheherazade (Suzi)
N CH Al-Dahná's Sheherazade (Suzi) i ringen
Foto: Anja Gulleiksen
Shahibs avkom
Shahib har blitt pappa til to Al-Dahná kull, nemlig U- og W-kullene. Fra U kullet er det særlig N CH Al-Dahná's Uriah Heep (Hippi) som har gjort det bra på utstillinger, men Sesto er også ganske aktiv og ser ut til å komme til sin rett, med noen år på baken. I tillegg til bilder av Hippi og Sesto, så har vi noen brukbare bilder av de to andre brødrene Uno og xxx. I det siste kullet til Shahib kom det 3 valper; Marley, Chiara og Winona, som vi også har noen bilder av. Der er det spesielt Chiara som har gjort det bra i ringen.
Al-Dahná's Unforgettable Uno (Uno)
Al-Dahná's Unforgettable Uno (Uno)
Al-Dahná's Sesto og N CH Al-Dahná's Uriah Heep (Hippi)
Gutta boys Hippi og Sesto
Eiere: Torill & Bent-Ove Knudsen og Anita Andersen
Foto: Irene Sundberg
Shahibs resultater
Resultater for Al-Dahná's Shahib vil komme her
Resultater for Al-Dahná's Shahib
 
 
 
 
 
Utvalgte Kritikker
Utvalgte Kritikker for Al-Dahná's Shahib vil kommer her
Utvalgte Kritikker for Al-Dahná's Shahib
 
 
 
Foreldre til Al-Dahná's Shahib
Foreldrene til Al-Dahná's Shahib er Kingsleah Made In France (Francis) og S CH Kingsleah Stardust (Jasmin).
Kennel Al-Dahnás © Copyright 2008 - 2009 Torill & Bent-Ove Knudsen
Webmaster: Mailto:Webmaster
free web page counters